Waarom kiest Coureur Local voor Giant?

Giant is sinds 1972 toegewijd aan de fietscultuur en de wielersport, net zoals Coureur Local
(zij het wij net iets later ?).

Giant combineert innovatieve technologie en expertise om producten te maken die perfect geschikt zijn voor elke fietser. Opgericht met als missie betere bikes, betere uitrusting en betere technologie uit te bouwen. In al die jaren is Giant blijven evolueren en innoveren.

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Bij Coureur Local kiezen we dan ook heel bewust voor Giant!

“Coureur Local kiest heel bewust voor Giant!”

 

Heel goede prijs/kwaliteitverhouding

Eén van de belangrijkste troeven van de Giant fietsen is de goede prijs/kwaliteitverhouding van hun aanbod. Giant gebruikt enkel materialen van topkwaliteit en kan rekenen op enorm veel expertise.

Dankzij hun innovatieve technologie blijft Giant bovendien continu vernieuwen. Bij Giant betaal je een eerlijke prijs voor een eerlijke fiets.

Wist je trouwens dat je binnen elke serie de keuze hebt uit fietsen van een verschillende prijsklassen? Zo kies je, perfect binnen jouw budget, de fiets die jij wenst. Een winsituatie!

Groot aanbod aan fietsen

Giant biedt een groot aanbod aan fietsen. Naast de sportieve fietsen (racefietsen en moutainbikes) heeft het ook een groot gamma elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen.

Een fiets nodig? Dan kan je zeker bij Giant terecht voor al je wensen. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt.

Er is een Giant fiets voor elke weg, elk pad en elke trail

Neem hier een kijkje om het ruime Giant aanbod te ontdekken.

E-bikes

Giant heeft voor iedereen een ruime keuze aan elektrische fietsen. Bij Giant kies je voor comfort, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogstaande e-bikes.

Wist je dat Giant voor het derde jaar op rij de beste e-bike heeft.

De Prime E+ 1 van Giant is de best scorende fiets in de test van de Consumentenbond. De e-bike met middenmotor behaalt een 8,4 als eindrapportcijfer en troeft daarmee de 37 andere elektrische fietsen af.

Vooral als het gaat om de actieradius (score: 10) en kwaliteit van ondersteuning (score: 9,5) gooit de Prime E+ 1 hoge ogen. Het is het derde jaar op rij dat Giant met een elektrische fiets uit haar collectie een belangrijke prijs in de fietsenbranche wegkaapt.

Volgens de Consumentenbond scoort de Giant Prime E+1 voor actieradius 10/10 !

Deze Prime E+1 (versie 2019) bevat bovendien de stand ‘auto’ waarbij de ondersteuning zich automatisch aanpast aan het trappen. Hoe eenvoudig kan een fietsrit zijn?

Mountainbikes

Als je offroad rijdt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giantfiets die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren. Perfect dus voor in de Hertsbergse bossen! ?

Giant biedt een uitgebreid gamma hoogwaardige moutainbikes aan. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop.

Racefietsen

De Giant racefietsen helpen je om het maximale uit elke wegrit te halen. Hoge bergpieken, smalle buurtstraatjes, een rustig ritje, een lange uitputtende tocht of een ritje richting café? Dit kan allemaal met een racefiets van Giant.

Ook de Worldtour ploeg CCC rijdt met Giant 

Fietsconstructeur Giant was van 2014 tot 2018 de fietssponsor van de Sunweb-ploeg en behaalde grote successen met Tom Dumoulin. Sinds 2019 verbindt Giant zich aan CCC, de nieuwe ploeg rond onder meer Greg Van Avermaet  (zie afbeelding rechts).

Het ganse team van de Worldtour ploeg CCC, rijdt op Giant racefietsen, namelijk de TCR Advanced SL.

Deze racefiets zwarte frame is uitgerust met Giant componenten, zoals Contact SLR / SL stuur en stuurpen, NeosTrack GPS computer, Giant bidons en bidonhouders en Contact SLR zadels. Het team werkt ook samen met Giant om de volgende generatie WheelSystems te testen en te ontwikkelen, genaamd Overachieve.

 

Je vindt deze racefiets ook in onze webshop. Uiteraard vind je er ook nog andere racefietsen.

Stadsfietsen

De lichtgewicht stadsfietsen van Giant brengen je overal. De prettige zithouding en uitgekiende onderdelen doen je genieten van elke rit. Met deze stadsfiets kan je alle kanten uit: boodschappen doen, vrienden of familie bezoeken, woon-werkverkeer, een zondagse fietstocht,…

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties