Waarom winnen de e-bikes van QWIC zoveel prijzen?

QWIC heeft enorm veel prijswinnaars onder z’n e-bikes. Maar hoe komt dit toch? Eenvoudig, ze zetten in op vakmanschap, modern design en kwaliteit!

Dat is dan ook de reden waarom Coureur Local met heel veel plezier met QWIC samenwerkt!

Elk jaar worden in Nederland, België en Duitsland verschillende elektrische fietstesten uitgevoerd op kwaliteit, prijs en rijeigenschappen. De e-bikes van QWIC zijn meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar.

“De vele prijzen onderstrepen de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze e-bikes ontwikkelen.”, aldus Taco, Co-founder & CEO QWIC.

Het is duidelijk dat QWIC als Nederlands merk voorop loopt in de e-bike branche.

Vakmanschap

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van de elektrische herenfietsen en damesfietsen van QWIC. Het team smeedt de e-bikes met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit is dus een sterk staaltje ‘Dutch Craftmanship’.

Het merendeel van hun medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-werkverkeer. Zo ondervinden ze zelf alle dagelijkse uitdagingen en nemen die mee in de ontwikkeling van de verschillende e-bikes.

Modern design

QWIC onderscheidt zich met z’n design. QWIC wil mensen verleiden om vaker de elektrische fiets te nemen en de auto te laten staan. Dit lukt hen perfect met hun mooie, moderne en strakke design. QWIC e-bikes zijn niet enkel duurzaam, maar ook leuk om op te rijden.

QWIC, cool to have, fun to ride!

 

Kwaliteit

Enkel de beste toeleveranciers werken samen met QWIC . Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid.

Kortom, QWIC is al jaren onderscheidend en innovatief!

Prijswinnende fietsen

We hebben enkele van deze prijsbeestjes staan bij Coureur Local:

QWIC PERFORMANCE RD10 SPEED

De QWIC Performance RD10 Speed is tijdens de Elektrische fietstest 2018 van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot testwinnaar Beste Koop’ in de categorie ‘Speed Pedelec’ (e-bikes met een snelheid tot en met 45 km/h).

Daarmee troeft QWIC waardige concurrenten af zoals Stromer, Riese & Müller, Batavus en Klever.

De Performance RD10 kenmerkt zich niet alleen door zijn sportieve karakter maar ook door z’n aansprekende design en z’n uitgebalanceerde ondersteuning. Kortom, de krachtige achterwielmotor in combinatie met derailleurversnellingen zorgt voor een enorm sportieve rijervaring. De Performance RD10 speed is snelheid, design en sportiviteit in 1! Ideaal voor je woon-werkverkeer.

QWIC PREMIUM MN8

De QWIC Premium MN8 is tijdens de Bike Pedelec Awards van VELOBerlin gekozen door Extra Energy als beste elektrische fiets in de categorie ‘Classic’. Extra Energy behartigt de belangen van consumenten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer.

In totaal zijn er 136 e-bikes getest. Het juryrapport is duidelijk: “A classic, top-class pedelec: the QWIC Premium MN8 combines an upright riding position and low step-through with pleasantly smooth assistance, agile handling and a fantastic motor.” – Extra Energy, 2018

Webshop

De andere prijswinnaars zijn Premium MN7, Performance MN380, Premium FN7.1, Compact FN7 en Trend MN7.2 HS11. Wens je meer info over de verschillende QWIC modellen? Spring dan zeker eens binnen bij Coureur Local. Maarten legt je de verschillen tussen de verschillende series uit en zoekt samen met jou naar de e-bike die het beste bij je past. Je vindt alle e-bikes van QWIC ook in onze webshop.

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties