Liv, van vrouwen voor vrouwen

Fietsen zit al enkele jaren in de lift voor vrouwen. En dat is Coureur Local niet ontgaan. Coureur Local biedt de fietsende dames een volwaardig fietsmerk aan, Liv.

Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt. Liv is voor vrouwen wat Giant voor mannen is.

Fit, Form en Function

Wat heb je als fietsende vrouw nodig om optimaal te genieten van je fietspassie? Dat is de vraag die Liv zich altijd stelt als ze fietsen en bijpassende accessoires maken.

Voor Liv tellen de drie F’s: Fit, Form en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks.

Alles begint met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij kijken we onder andere naar damesspecifieke verhoudingen en krachtverdeling. Met behulp van deze gegevens ontwerpt Liv de frames. Zo krijgt elk type fiets in de Liv-collectie een eigen geometrie en snijden we de onderdelen en toebehoren toe op het vrouwelijk lichaam.

Denk aan een aangepast zadel, een smaller stuur en remhendels die dichterbij zijn geplaatst.

Niet in de laatste plaats is design belangrijk. Het team van Liv selecteert na onderzoek enkel de kleuren en patronen die de fietsende vrouw bewegen.

En wat als je eenmaal als een blok bent gevallen voor die ene fiets of kledingset? Ook dan blijft Liv betrokken. Liv deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietshobby.

Daarmee is Liv meer dan zomaar een merk. Veel meer zelfs.

Heel goede prijs/kwaliteitverhouding

Net zoals bij Giant staat Liv garant voor een hele goede prijs/kwaliteitverhouding van haar aanbod. Liv heeft een groot aanbod aan fietsen: mountainbikes, racefietsen, x-roadfietsen en stadsfietsen. Neem zeker hier eens een kijkje en ontdek meer.

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties