Fietsleasing? Bij Coureur Local zit je aan het juiste adres!

Voordelen van fietsen naar het werk

Meer en meer zie je dat bedrijven hun werknemers stimuleren om naar het werk te fietsen. Een slimme zet! De voordelen die de werknemer ervaart bij het fietsen, komen ook het bedrijf ten goede:

  • ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’: het is bewezen dat werknemers die naar het werk fietsen minder ziek zijn en dus minder afwezig zijn wegens ziekte (minder ziekteverzuim).
  • Werknemers komen niet te laat door file.
  • Een fiets kan je veel gemakkelijker stallen dan een auto. Geen parkeerstress dus. Wel zorgen voor een degelijk fietsslot. Een overdekte fietsenstalling is ook geen overbodige luxe.

Daarnaast heeft de werknemer nog meerdere voordelen door al fietsend naar het werk te gaan. Fietsen kan een ideale uitlaatklep zijn na een stressvolle ochtend met de kinderen of na een baaldagje op het werk. Bovendien kan de werknemer per gefietste kilometer een fiscaalvrije fietsvergoeding ontvangen.

Wist je trouwens dat de kosten voor een bedrijfsfiets en zijn toebehoren (fietsaccessoires zoals een helm, slot … maar bv. ook een fietsenstalling) genieten van een verhoogde fiscale aftrekbaarheid van 120%? Niet meer twijfelen dus!

Ik wil met mijn bedrijf fietsen leasen of aankopen

Wil je als bedrijf starten met fietsmobiliteit? Dan ben je bij Coureur Local aan het juiste adres. Naast het aankopen kan een bedrijfsfiets ook in een leasingformule gehuurd worden. Hiervoor werken we samen met onze partners Team Cyclis en o2o.

Team Cyclis

Team Cyclis draagt betrouwbaarheid, een goede service en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. 

Cylcis werkt samen met lokale fietshandelaren, zoals Coureur Local, voor het afleveren en onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode. Elk merk of model dat je bij Coureur Local kan krijgen, kan Cyclis omzetten in een leaseformule.

Op deze manier kan iedere werknemer zijn droomfiets samenstellen bij zijn plaatselijke en vertrouwde handelaar.

Van high-end racefietsen, mountainbikes tot handige vouwfietsen en comfortabele elektrische fietsen of zelfs speed pedelecs: bij Team Cyclis kan het allemaal!

Bij Team Cyclis kan je bovendien rekenen op een 24/7 service. Alle info op www.cyclis.be.

 

o2o

Een fiets leasen of een fiets aankopen? Het kan allebei bij o2o.

o2o werkt een budgetneutrale formule met maximaal fiscaal rendement uit op maat van jouw bedrijf en zorgt voor heldere en efficiënte communicatie naar je medewerkers.
Werknemers kunnen bij Coureur Local terecht om hun droomfiets uit te kiezen. Ook bij o2o kan je rekenen op een 24/7 service. Alle info op www.o2o.be.

Meer berichten