Coureur Local is Premium Q dealer

De  nieuwe design e-bikes QWIC uit de Premium Q Serie hebben een uniek design. Bij de Premium Q Serie is er veel aandacht besteed aan de accu en er zitten heel wat slimme innovaties verwerkt in het frame. Zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort

De e-bikes zijn volledig connected & protected (geïntegreerd gps-systeem wat ervoor zorgt dat je fiets kan teruggevonden worden na diefstal) en hebben een krachtige middenmotor. Er is een uitvoering met een onderhoudsvriendelijke riem, ofwel ga je voor de ketting.

De garantie op de Premium Q bedraagt maar liefst vijf jaar. Dit geldt voor alle elektrische onderdelen, dus ook op de accu.

De Premium Q is recent internationaal onderscheiden met de Red Dot Design Award 2020 en de iF Design Awards.

Wie hem koopt, fietst zonder zorgen.

Met de QWIC Premium Q trap je precies in boter. Hij is niet alleen heel comfortabel, hij is ook nog eens prachtig!

Stille, krachtige accu

De Premium Q modellen zijn uitgevoerd met de stilste en meest krachtige e-bike middenmotor op de markt. Deze aandrijflijn is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse motorfabrikant Brose.

De accu is volledig in het frame van de Premium Q geïntegreerd. Je hebt de keuze uit een accu van 756 Wh of een accu van 522 Wh accu. 

Charging station

Om de accu van de Premium Q goed en snel op te laden, is er voor het eerst een charging station ontwikkeld. Het opladen via deze station is zeer gebruiksvriendelijk, voelt natuurlijk, intuïtief en gaat met het grootste gemak. De charging station slaagt er bovendien in om de elektrische fietsaccu in een recordtijd van drie uur volledig op te laden.

Het oplaadtoestel kan de accu ook in hibernation mode zetten. Hiermee kan de accu, indien nodig, langdurig opgeslagen worden, zonder er naar om te moeten kijken. Accu’s lopen vanzelf leeg, maar de station geeft wanneer nodig een bepaalde hoeveelheid lading zodat de accu de ideale lading behoudt. Dit werkt zeer bevorderend voor de conditie en levensduur van de accu.

Bekijk de Premium Q in de online shop

Kom gerust langs in de winkel voor meer uitleg over de Premium Q-reeks van QWIC. Je kan er ook de verschillende modellen zien.

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties