Kom dan zien en uittesten!

Ik heb dit najaar de nieuwe collectie 2020 gezien en ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast. Niet enkel op technologisch vlak, maar ook op esthetisch vlak hebben mijn merken het beste van zichzelf gegeven.

Er staat al heel wat in de winkel. Kom gerust eens langs om al dat moois te aanschouwen.

Nieuwe trend: ingebouwde accu

Bij de elektrische fietsen merk ik een nieuwe trend, namelijk de ingebouwde accu. Bij de speed pedelecs van Giant en QWIC was de accu al ingebouwd in het frame. Nu zie je dat ook gewone e-bikes meer en meer een ingebouwde accu hebben.

Zowel QWIC als Giant hebben nieuwe modellen e-bikes met een accu die ingebouwd is in het frame. Dit maakt de fiets heel elegant.

Giant pakt uit met mooie collectie race en mtb

Giant pakt uit met een mooie collectie racefietsen en mountainbikes. Wat me opvalt is dat ze terugkeren naar een frame in 1 hoofdkleur. En dit bevalt me wel!

Een blijvende trend is de remschijven. Maar zeg nu zelf, hoe veilig voel je je niet op je fiets met je remschijven?!

Wat ook meer en meer voorkomt bij mountainbikes is slechts één enkelblad voor. Dit zorgt voor een strakkere vormgeving, minder onderhoud en bovendien weegt de fiets minder.

Demomodellen bij Coureur Local

Ben je benieuwd hoe de e-bikes rijden? Ben je benieuwd hoe vlot je ze bediend? Kom dan zeker eens langs voor een ritje op één of meerdere testfietsen. 

Uiteraard kan je ook speed pedelecs van QWIC en Giant testen. Doe een toertje en laat je overtuigen!

Benieuwd geworden naar al dit moois? Druk dan op onderstaande link en bekijk het assortiment online. Of kom eens langs in de winkel. Ik ontmoet je graag!

Ga naar shop

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties