Fluoresceer in het verkeer

Uiteraard hecht Coureur Local veel belang aan je veiligheid. Gezien worden op de fiets is van levensbelang! Vandaar dat we met trots kunnen zeggen dat we samenwerken met deze twee merken die van veiligheid hun levensdoel maken: Wowow reflective wear en RaceViz reflective cyclewear.

Levens redden

Wowow reflective kan terugvallen op jarenlange ervaring in het vervaardigen van reflecterende producten. Daardoor kan Wowow de meest kwalitatieve producten aanbieden die voldoet aan de Europese normen. Levens redden, dat is het einddoel van Wowow.

“Als er ook maar één leven is dat gered kan worden dankzij onze producten, is de missie van ons bedrijf geslaagd.” aldus Peter Lievens, managing director bij Wowow reflective wear.  

Trendy cyclewear

“Met Wowow proberen we veiligheid ‘trendy’ te maken door middel van kleuren en ontwerpen, maar ook de snit is zeker belangrijk”, klinkt het bij Peter. “De Bag Covers zijn het beste bewijs van Wowow als trendsetter.”

Ga je met de fiets naar het werk? Gaan je kinderen met de fiets naar school? Doe je ’s avonds nog een ritje op je mountainbike of racefiets? Of ga je nog een toertje lopen? Zorg dat je gezien wordt! En de fluojasjes van Wowow en RaceViz mogen gezien worden!

Vind je tiener dit niet zo cool? Bekijk dan zeker eens de mooie collectie bag covers. Wedden dat je zoon of dochter verkocht is?

Ook is er een gans arsenaal aan magneetlichten, lichtbanden, reflecterende banden, spaakreflectoren, … Je hebt dus geen reden meer om niet gezien te worden!

RaceViz

Wowow richt zich met de RaceViz lijn ook op wielertoeristen. Deze groep blijft aangroeien waardoor de kans op ongelukken ook groter wordt.

Specifiek voor de wielertoerist heeft RaceViz een mooie, kwalitatieve collectie uitgebracht met reflecterende racekledij. RaceViz komt van Race Visibility. RaceViz heeft handschoenen, sokken, shoecovers, mutsen, nekverwarmers, fluojasjes … allemaal voorzien van reflecterende of fluorescerende materialen.

Wist je trouwens dat automobilisten meer respect hebben voor fietsers die er zelf voor zorgen dat ze goed zichtbaar zijn? Jawel! Rep je dus naar Coureur Local en kom onze mooie collectie bewonderen! 🙂

Meer berichten

In onze winkel

NIEUWSBRIEF

Kom erbij en ontvang het laatste nieuws over onze fietsen, events en speciale acties